Meteen naar de inhoud

Hoe stellen we de beste Event-Line-Up samen voor het Jubileumfeest?

  • door

Je kunt de Line-Up voor het jubileumfeest gaan samenstellen als je hebt besloten wat voor soort event het moet gaan worden.

Wordt het jubileum event gehouden op het eigen bedrijf of op een externe evenementen locatie?

Wordt het een Jubileum in Festival sfeer, dan zal de inhoudelijke Line-Up heel anders zijn, dan wanneer je kiest voor een chique Gala Diner of een gaaf Dance Feest.

Daarnaast is het ook heel belangrijk dat je goed kijkt naar de samenstelling van de gasten. Wat past het beste bij hen, waar voelen zij zich goed bij?

Zijn de partners ook uitgenodigd? Dat kan namelijk ook bijdragen tot een ander soort Line-Up dan wanneer je alleen collega’s onder elkaar hebt.

Wordt het jubileum event gecombineerd met klanten en/of relaties?

Wat is de gemiddelde leeftijd en zijn er misschien ook gasten bij die minder goed ter been zijn?


Kijk ook eens terug naar eerdere Bedrijfsfeesten

Hoe was de sfeer, wat sloeg aan en wat niet? Hebben jullie het idee om bijvoorbeeld een super gave, grote Live Band voor de muziek te laten zorgen?

Maar is dat wel de juiste keuze? Of ga je liever voor een DJ?
Welk entertainment zou het beste aansluiten?

Een bijzondere ontvangst op de locatie, zodat iedereen zich direct welkom voelt?

Een openingsact waar je kippevel van krijgt en wat aanspoort tot meer… Een openingsact misschien wel door de directie en/of management zelf, zie je het al voor je…?

Super tof side-entertainment waar je ook iets te doen hebt en wat weer aansluit bij het totale concept.

Lekker dansen op de verlichte discodansvloer, dat nodigt ook altijd uit. En natuurlijk de meest overheerlijke catering die je maar kunt bedenken.


Laat je verrassen door de creativiteit van eigen medewerkers om de beste de keuze voor het feestconcept te maken. Er is veel meer creativiteit in huis dan je denkt…

“WE ARE ONE” Jubileumfeest Concept!

Maak gebruik van ons “WE ARE ONE” Jubileumfeest concept, waarmee we bedrijven helpen zoveel mogelijk de eigen creativiteit in te zetten en deze te vertalen naar het meest waanzinnige feest concept ooit!

Mail mij even voor meer informatie over hoe we dit voor jullie kunnen verzorgen: brenda@eventtoppers.nl


Vergeet ook vooral het Slot van het event niet! Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele jubileum event. De finale van het jubileumfeest blijft altijd in de herinnering van de gasten. De laatste indruk nemen zij mee naar huis.

Hoe zou de finale van het jubileum event er dan uit moeten zien?

Een bekende nationale of internationale artiest of (pop) groep doet het altijd goed, een té gekker Lasershow waarin verschillende facetten van het bedrijf een rol krijgen. Of een finale show waarin de medewerkers zelf een rol zouden kunnen hebben…

In ieder geval zorgen we ervoor dat iedereen zeker nog éénmaal de revue passeert aan het einde van het event, laat dat maar aan ons over!


Professionele ondersteuning nodig bij het voorbereiden en organiseren van het komend Bedrijfsjubileum?

Mail naar de Specialist op het gebied van het organiseren van bijzondere, originele en unieke Bedrijfsjubilea: Brenda van den Adel. Haar rechtstreeks email adres is brenda@eventtoppers.nl