Meteen naar de inhoud

Bedrijfsjubileum vieren? Hét perfecte moment voor contact met je Klanten en Relaties!

  • door

Een beter moment voor contact met je klanten en relaties kan bijna niet: de aanleiding is jullie Bedrijfsjubileum. Echt het perfecte moment voor EXTRA CONTACT en waar je ook zeker aandacht voor zal krijgen.

Wil je je klanten en relaties uitnodigen voor een bijzonder Jubileum Event, nodig ze dan zoveel mogelijk persoonlijk en bij voorkeur, in eerste instantie, per telefoon uit.

Het persoonlijke contact draagt echt bij tot een hele goede opkomst!

Hoe zou de Jubileum Line-Up voor klanten en relaties er het beste uit kunnen zien?

Een aantal belangrijke zaken om te bekijken wat de beste Line-Up van het Jubileum Event met klanten en relaties zou kunnen zijn:

Hoeveel personen zou je willen uitnodigen en wie wil je uitnodigen? Kijk goed naar de doelgroep.

Houd je het klein en intiem of juist groots met zoveel mogelijk mensen?

Zijn de genodigden voornamelijk heren of zijn er ook dames bij?

Op welke locatie zou je je klanten en relaties graag willen uitnodigen? In eigen huis of op een externe evenementen locatie?

Nodig je je gasten op het eigen bedrijf uit, plan dan waar mogelijk rondleidingen voor een “KIJKJE IN DE KEUKEN”…

In hoeverre kun je het jubileum event koppelen aan een nieuw te introduceren product of dienst?

Wordt het jubileum event ingezet voor een Fun & Pleasure programma: netwerken op een bijzondere locatie met een bijzonder programma…

Wil je een bekende spreker uitnodigen en wat zou dan het onderwerp moeten zijn zodat dit zoveel mogelijk gasten aanspreekt?

Neem je je gasten mee op een exclusieve, meerdaagse trip, in binnen- of buitenland?


Het Jubileum Programma laten matchen met de doelgroep

Het jubileum programma waarvoor je je klanten en relaties uitnodigt moet natuurlijk heel goed aansluiten bij het gezelschap. Hoe komt het programma eruit te zien?

Vraag je evenementenbureau om advies. Zij weten als geen ander hoe je een passend, origineel programma kunt verzorgen op het eigen bedrijf of op een bijzondere, externe evenementenlocatie.

Ook de tijden van het programma zijn van groot belang voor een goede opkomst. Iedereen is razend druk, dus plan het jubileum event zo gunstig mogelijk.

Maak het de genodigden zo gemakkelijk mogelijk om zich aan te melden voor het Jubileum Event. Kort en krachtig en vooral overzichtelijk in een mooie Jubileum Website weergegeven.

Zeil Regatta met Klanten & Relaties


Professionele ondersteuning nodig bij het voorbereiden en organiseren van het komend Bedrijfsjubileum?

Mail naar de Specialist op het gebied van het organiseren van bijzondere, originele en unieke Bedrijfsjubilea: Brenda van den Adel. Haar rechtstreeks email adres is brenda@eventtoppers.nl